Wij geven advies bij de aankoop van Vastgoed

 

Een woning kopen is één van de belangrijkste investeringen in uw leven. Als notaris geven wij u advies bij alle stappen van het koopproces, voor u een bod uitbrengt, een compromis tekent tot aan de akte bij de notaris. Biddit geeft u de kans om online een huis te kopen.

Aanbod

Aanbod

Een goede overeenkomst begint met een duidelijk bod, waarbij de prijs en het onroerend goed nauwkeurig worden beschreven. Het is belangrijk om de afgesproken voorwaarden reeds te vermelden in uw bod.

Compromis

Compromis

De compromis vormt het bewijs dat de verkoop gesloten is en zal later als basis dienen voor de notariële akte.

Tussen de ondertekening van de compromis en van de notariële akte verlopen principieel vier maanden.

Het opstellen van deze overeenkomst is niet altijd eenvoudig. Wij lezen deze documenten samen met u na.

Administratieve opzoekingen

Administratieve opzoekingen

Om een huis te kunnen kopen of verkopen dienen heel wat opzoekingen te gebeuren, zoals de stedenbouwkundige inlichtingen, het bodemattest, kadaster,…

Tevens controleren wij de eigendoms-titel naar eventuele bijzondere voorwaarden, zoals bv. erfdienstbaarheden, voorkooprechten e.d.

Lening

Lening

Er bestaan verschillende vormen van kredieten waarbij wij u begeleiden, samen met uw bankier of makelaar. Een kredietopening, een hypothecaire volmacht, een wederopname: wees gerust, wij leggen u dit allemaal in mensentaal uit.

Ondertekening notariële akte

Ondertekening notariële akte

De voorlopige verkoopovereenkomst of de ‘compromis’ mag dan wel de basis vormen voor de notariële akte, die laatste is er niet minder belangrijk door. Het is ook het moment waarop u Alexis Brusselmans ontmoet!

Nazorg van de akte

Nazorg van de akte

Na de ondertekening van de akte stuurt ons kantoor een kopie van de notariële akte naar het Kantoor Rechtszekerheid (het hypotheekkantoor) waar de akte wordt overgeschreven.

Ons kantoor zal er ook voor zorgen dat de belasting, verschuldigd op de aankoop, betaald worden aan de juiste diensten.

Wij nemen ook contact op met een aantal administraties en instanties (Agentschap Natuur en Bos, Agentschap Onroerend Erfgoed, syndicus,…) om de overdracht te melden.

Aanbod vastgoed

 

via

 

Wenst u zelf te verkopen?
Contacteer ons.

Huis te koop - 2 kamer(s)

3001 Heverlee- Jules Vandenbemptlaan 32

 

OP TE FRISSEN WONING OP TOPLOCATIE
"Heverlee Hills" In het centrum van Heverlee nabij Imec, KUL, oprit E314, OHL en fietsafstand van het centrum van Leuven. Bent u op zoek naar een charmante woning met veel potentieel die gelegen is op een toplocatie? dan is deze woning zeker een bezoek waard!

Appartement te koop - 2 kamer(s)

3001 Heverlee- Tervuursesteenweg 139 202

 

GUNSTIG GELEGEN APPARTEMENT
Nabij campus Gasthuisberg – oprit E314 – centrum Leuven. Bent u op zoek naar een goed gelegen appartement om zelf te bewonen of als investering? Breng dan zeker een bezoek aan dit appartement.

Appartement te koop - 2 kamer(s)

3000 Leuven- Herestraat 11

 

APPARTEMENT EN GARAGE
Ruim, gunstig gelegen appartement en garage. Nabij campus Gasthuisberg – oprit E314 – centrum Leuven. Bent u op zoek naar een ruim goed gelegen appartement om zelf te bewonen of als investering? Breng dan zeker een bezoek aan dit appartement.

Huis te koop - 4 kamer(s)

3360 Bierbeek- Beekstraat 2

 

WONING IN OASE VAN GROEN
Nabij research park Haasrode; nabij oprit E40. Bent u op zoek naar een woning in een rustige groene omgeving waar u volledig tot rust kan komen? Dan is deze woning zeker een bezoek waard. Deze woning is gelegen in een mooie groene omgeving weg van alle drukte met een goede verbinding naar centrum van Bierbeek, Research pak Haasrode, oprit E40 en Leuven.

Bel-etagewoning - - 3 kamer

3001 Heverlee - Verbindingslaan 47

 

INSTAPKLARE WONING met een topligging!
Op fietsafstand van het centrum van Leuven – nabij oprit E40. Bent u op zoek naar een leuke woning in een aangename wijk? Kom dan zeker een bezoek brengen aan deze woning! Deze woning is gelegen in een aangename buurt op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer en op fietsafstand van het station van Leuven en Heverlee

Huis te koop - 3 kamers

3012 Wilsele - Langekant 29

 

GOED GELEGEN, TE RENOVEREN WONING
Centrum Wilsele – op fietsafstand van het centrum van Leuven – nabij oprit E314. Bent u op zoek naar een aangename gezinswoning met een ruime tuin die u nog volledig naar uw hand kan zetten? Dan is deze woning zeker een bezoek waard.

Woonhuis in centrum Leuven aan het water "Voer"

3000 Leuven - Fonteinstraat 20

 

Huis te koop - 3 kamers
Nabij vaartcomplex Leuven – Oprit E314 – scholen en winkels. Bent u op zoek naar een woning die centraal gelegen is en wat afgezonderd van de grote stadsdrukte dan is deze woning zeker een bezoek waard.

Goed gelegen appartement met garage

3001 Heverlee - Wijngaardlaan 17 bus 0303

 

Appartement te koop - 2 slaapkamers
Nabij scholen en winkels - op fietsafstand van het centrum van Leuven – Het appartement bestaat uit een inkomhal met apart toilet, living-eetkamer, keuken met terras, 2 ruime slaapkamers, een badkamer

Op te frissen woning

3012 Wilsele - Panoramalaan 24

 

Huis te koop - 3 kamers
Nabij centrum Leuven – Oprit E314 – Supermarkten en scholen. Bent u op zoek naar een woning op fietsafstand van centrum Leuven en nabij oprit E314 die u nog volledig kan inrichten naar u eigen stijl? Dan is deze woning zeker een bezoek waard.

Ruime vrijstaande woning Sint-Joris-Weert

3051 Sint-Joris Weert - Neerveldstraat 7

 

Huis te koop - 2 kamers
Bent u op zoek naar een instapklare woning in een rustige omgeving? Dan kan deze woning iets voor u zijn.

Ruime instapklare woning in een groene omgeving

3050 Oud-Heverlee – Esdoornlaan 24

 

Huis te koop - 4 kamers
Centrum Oud-Heverlee – op wandelafstand van het station van Oud-Heverlee. Deze woning is ideaal voor personen die op zoek zijn naar een gezinswoning in een groene, rustige omgeving.

Bekijk ons volledige aanbod op biddit.