Over ons

Maak kennis metAlexis Brusselmans

 

Ik ben geboren in 1982, gehuwd met Clothilde en trotse vader van 3 kinderen. In 2012 ben ik geslaagd voor het notarieel examen en in 2014 tot notaris benoemd. Samen met mijn B+ team wens ik uw dossier persoonlijk aan te pakken met een duidelijke uitleg in verstaanbare taal, en dit in het Nederlands, Frans of Engels. Wij kunnen u bij elke fase van het leven begeleiden.

 

Het kantoor is gevestigd te Heverlee sedert 1951, met als eerste notaris Lucien Mellaerts, opgevolgd door notarissen Joseph Mellaerts, Luc Westerlinck, Thomas Boes en dan ikzelf! Ons kantoor is volledig gedigitaliseerd en wenst uw dossier zo ecologisch mogelijk te behartigen. Wij beschikken over video-conferentie, werken in een beveiligde cloud en beperken het papier tot enkel uw akte. Wij werken op wandelafstand van het bos en genieten van deze groene omgeving.

Wie wij zijn

Een hart voor mensen

Wij werken met mensen vóór mensen. Uw dossiers worden voorbereid door de medewerkers. Zij zijn uw contactpersoon en zijn het aanspreekpunt van het kantoor. Goede medewerkers dienen dan ook goed begeleid te worden. Hiervoor hanteren we een goede work-life balance, met flexibele uren, teleworking, ergonomische stoelen, enz.

 

Elke medewerker is Chief Executive Officer (eco & local, leisure & fun, legal, HR, building & design) op kantoor en wordt nauw betrokken bij de beslissingen. Ieder jaar wandelt Alexis met een medewerker in Heverlee – of Meerdaalbos, voor een grondige evaluatie, work én life. Want wandelen is vooruitgaan, en al wandelend kijken wij in dezelfde richting. De richting die wij samen willen uitgaan.

Groene visie

Ons kantoor wenst zijn steentje bij te dragen naar een beter milieu. Het is onze ambitie om onze CO2 impact drastisch te verminderen en dit door talloze acties, zoals zo weinig mogelijk papier te gebruiken, digitalisatie, akte per videoconferentie, telewerken, groen dak, recyclage, compost, vermindering van postleveringen,…

 

Om ons kantoor van licht en warmte te voorzien hebben wij gekozen voor Belgische wind- en zonne-energie. Onze verplaatsingen gebeuren zo veel mogelijk per fiets of openbaar vervoer. Tevens maken wij gebruik van vele lokale leveranciers, zodat wij de korte keten kunnen garanderen, en zo ecologisch mogelijk kunnen deelnemen aan onze economie.

 

Wij ontwierpen ook een composteerbaar visitekaartje dat, na het planten ervan, uitgroeit tot een ‘vergeet-me-nietje’-bloem. Wij groeien dus met onze klanten mee!

alexisbrusselmans_groene_visie

Ons team

Alexis Brusselmans

Jolien Swillen

Yoni Polfliet

Karin Lauwers

Kateryna Kashyntseva

Clothilde Wattel

Elisabeth Hendrickx

In samenwerking met

Leen Ketels

menselijk / wenselijk

 

We willen u persoonlijk begeleiden bij de unieke momenten in uw leven, zoals een aankoop van een woning, een huwelijk of samenwoning of de start van een onderneming, maar ook bij moeilijke momenten, zoals een relatiebreuk of een overlijden. Als notariskantoor zijn we het best geschikt om u met raad en daad bij te staan.